Torsk med broccoli och ost

400  gram torskfile(eller annan vit fisk)
2 msk vetemjöl
1 dl vatten
3 msk smör
1 dl mjölk
1/4 buljontärning
gruyereost efter smak
2 dl broccoli(fryst går bra)


Smält 2 msk smör och häll i mjölet rör till en smet, häll i vatten, mjölk och buljongtärning värm under omrörning till det sjuder.  Låt det sjuda i några minuter häll sedan i osten(riv den gärna) Koka upp broccolin  och häll av vattnet.

Smörj en ugnsfast form  och lägg i den tinade fisken. Lägg på broccoli och häll över såsen, gratinera i 175 i ca 30 min.
Servera med potatis el ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0