Kyckling med majs
1 kycklingfilé
2 potatisar
1 dl fryst majs
1msk rapsolja
Skär kycklingen i bitar(ca 2cm) och koka den i 5 min. Koka under tiden potatisen(även den i bitar) och majs i separata kastruller. Mixa majsen med lite av kokvattnet och pressa sedan den i ett durkslag(se recept på majspuré).
Lägg ner kyckling, potatis och majspurén i blendern och mixa, häll i rapsoljan. späd med vatten om det behövs puren ska vara slät.
Frys in i istärningsfack. 1 portion är ca 100 gram Väg dina istärningar så du vet hur många tärningar du behöver ta fram.
2 potatisar
1 dl fryst majs
1msk rapsolja
Skär kycklingen i bitar(ca 2cm) och koka den i 5 min. Koka under tiden potatisen(även den i bitar) och majs i separata kastruller. Mixa majsen med lite av kokvattnet och pressa sedan den i ett durkslag(se recept på majspuré).
Lägg ner kyckling, potatis och majspurén i blendern och mixa, häll i rapsoljan. späd med vatten om det behövs puren ska vara slät.
Frys in i istärningsfack. 1 portion är ca 100 gram Väg dina istärningar så du vet hur många tärningar du behöver ta fram.
Kommentarer
Trackback