Dragonkyckling
1 kycklingfile
1 vitlöksklyfta
5 cm purjolök
1 morot
1 tsk färsk hackad dragon
1 msk rapsolja
1/4 hönsbuljongtärning
Värm rapsoljan i en kastrull, skiva vitlöken tunt, skiva purjolöken. Svettta vitlök och purjolök i oljan, obs den ska ej få färg!
Tärna kycklingen och slanta morötterna. Lägg ner detta i kastrullen häll över ca 4 dl vatten och lägg i buljongen. Koka sakta i 10 min. Lägg i dragonen när det är 5 min kvar.
Servera med pasta, ris eller potatis.
1 vitlöksklyfta
5 cm purjolök
1 morot
1 tsk färsk hackad dragon
1 msk rapsolja
1/4 hönsbuljongtärning
Värm rapsoljan i en kastrull, skiva vitlöken tunt, skiva purjolöken. Svettta vitlök och purjolök i oljan, obs den ska ej få färg!
Tärna kycklingen och slanta morötterna. Lägg ner detta i kastrullen häll över ca 4 dl vatten och lägg i buljongen. Koka sakta i 10 min. Lägg i dragonen när det är 5 min kvar.
Servera med pasta, ris eller potatis.
Kommentarer
Trackback